Parfumuri noi Cartier Baiser Fou

Cartier Baiser Fou

12/04/16 00:00:56

de: Sanja Pekic

orchid

Casa de bijuterii de lux Cartier a inaugurat in 2011 prin parfumul Baiser Vole o colectie de esente inspirate de saruturi. Traducerea numelui sau inseamna "sarut furat" si aroma sa se bazeaza pe o esenta rara si eleganta de crin. Noua editie Baiser Fou sau "sarut nebun" se va lansa in martie 2017 avand de aceasta data in prim plan un alt soi de floare.

bottle

Anuntat ca "parfum feminin soliflor si poznas, cu accente delicioase ce amintesc de aroma unui sarut cu ruj de buze," Baiser Fou a fost creat de parfumiera casei Cartier Mathilde Laurent, care a selectat ca ingredient principal nota de orhidee. La fel precum celelalte parfumuri ale marcii Cartier si acesta se adreseaza iubitoarelor de compozitii pretioase si aparte. Datorita aromei sale intense de orhidee dulce si pudrata parfumul evoca mirosul unui ruj de buze.

kissbaiser fou

Flaconul transparent are detalii aurii, modelul sau fiind similar cu cel al editiei Baiser Vole, iar capacul auriu este decorat cu o piatra rubinie gravata cu numele parfumului. Disponibil la 50 si 75 ml Apa de Parfum.

via & via
 

Sanja Pekić

Sanja s-a alaturat echipei Fragrantica in 2009. Scrie stiri si se ocupa de designul unor articole de stiri.

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :