Parfumuri noi DKNY Be Delicious City Girl Collection

DKNY Be Delicious City Girl Collection

12/22/16 09:10:19

de: Sanja Pekic


Noua colectie in editie limitata DKNY Be Delicious va fi disponibila de la inceputul anului 2017 sub denumirea DKNY Be Delicious City Girl Collection, parfumurile fiind inspirate de trei cartiere din New York. Acestea se numesc Brooklyn Girl, Chelsea Girl si Nolita Girl si fiecare evoca un anumit gen de fata.

NYC

DKNY Be Delicious City Brooklyn Girl reprezinta femeia pasionata de moda si un stil extravagant. Brooklyn Girl priveste stilul personal ca pe o forma de arta si nu ezita sa-si asume riscuri. Parfumul impleteste note fructate de afine cu frezie si iasomie in partea de mijloc, iar baza ambrata este calda si senzuala.

 

Brooklyn Girl

Varf: afine
Mijloc: frezie, iasomie
Baza: ambra

DKNY Be Delicious Chelsea Girl reda o femeie misterioasa al carei stil vestimentar presupune amestecarea unor trenduri diferite fara multe eforturi. Compozitia stralucitoare este construita din note de mar, orhidee si trandafir, iar baza invaluitoare contine mosc alb.

Chelsea Girl

Varf: mar
Mijloc: trandafir, orhidee
Baza: mosc alb

DKNY Be Delicious City Nolita Girl este dedicat femeii care "intruchipeaza opusul cuviintei si al ordinii", o femeie cu stil urban. Parfumul se deschide cu zmeura, apoi in mijloc contine violeta si magnolie, iar baza este creata cu o nota de santal cremos.

Nolita Girl

Varf: zmeura
Mijloc: violeta, magnolie
Baza: santal

Ilustratiile de pe flacoane si cutii sunt semnate de Donald Robertson. Parfumurile vor fi disponibile la 50 ml in concentratie de Apa de Toaleta.

via

Sanja Pekić

Sanja s-a alaturat echipei Fragrantica in 2009. Scrie stiri si se ocupa de designul unor articole de stiri.

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :