Parfumuri noi Hugo Boss Hugo Iced

Hugo Boss Hugo Iced

01/11/17 00:12:09

de: Sandra Raicevic Petrovic

HUGO BOSS HUGO ICED


La inceputul acestui an, Hugo Boss lanseaza o editie noua in colectia de parfumuri Hugo caracterozata de note lemnos-aromatice precum si de o prospetime glaciala revigoranta. HUGO ICED se adreseaza barbatilor tineri cu stil modern urban, anunta casa Hugo Boss.
 

HUGO BOSS HUGO FRAGRANCE


Varianta originala Hugo lansata in 1995 a devenit parfumul cel mai popular din colectie, iar succesorii lui au mentinut acelasi stil aromatic diferentiindu-se de el prin alte aspecte. In decursul timpului s-au lansat si cateva editii limitate ale compozitiei originale cu ilustratii speciale pe flacoane si cutii.

Din intreaga serie a versiunilor cele mai semnificative sunt Hugo Just DifferentHugo SprayHugo Red si editia din 2016 Hugo Extreme. Fiecare dintre acestea intrepreteaza in mod diferit nuantele aromatice pentru a incanta fanii parfumului princeps, oferind in acelasi timp un concept nou indreptat catre o audienta mai tanara.
 

HUGO ICED este dedicat noii generatii cu mesajul #YourTimeIsNow

HUGO BOSS HUGO ICED

Noua compozitie este "glaciala" datorita amestecului de menta inghetata, ceai salbatic, portocala amara, ienupar si vetiver ce formeaza o impresie de prospetime rece cu subtonuri lemnoase linistite si elegante.

HUGO ICED

editie 2017

note:
menta inghetata, ceai salbatic, portocala amara, ienupar, vetiver

Caracterul compozitiei parfumului Hugo Iced se reflecta in designul flaconului colorat de aceasta data intr-o nuanta argintie metalica. Parfumul este disponibil din luna  ianuarie 2017 la 75 ml EdT (45 euro) si la 125 ml EdT (63 euro).

 

Sandra Raicevic Petrovic


Autor:
Sandra Raičević Petrović


Editor sef, scriitoare si designer Fragrantica 

[email protected]

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :