Parfumuri noi Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Apa de Toaleta

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Apa de Toaleta

11/05/16 02:44:38

de: Miguel Matos

L'Eau d'Issey este un nume foarte cunoscut in parfumerie inca din anii `90 parfumul fiind un major succes comercial pentru designerul japonez Issey Miyake. Dupa numeroase flankere aparute in fiecare an, brandul a decis sa lanseze o reinterpretare a parfumului original adaptandu-i aroma gusturilor actuale. Astfel  ca anul acesta in luna iulie a aparut L'Eau d'Issey Pure semnat de parfumierul  Dominique Ropion.

Bottle

Al doilea capitol al povestii lui L'Eau d'Issey are ca subiect apa. Insa de aceasta data acordul acvatic nu este de Calone ci un alt ingredient sintetic numit Maritima, produs de IFF care confera parfumului un aer sarat. In amestec cu buchetul proaspat de note florale se formeaza un contrast cu miros unic. In baza efectul de piele umana este prelungit de o doza subtila de ambergris si inca o molecula produsa de labpratoarele IFF, cea de Cashmeran.

L'Eau d'Issey Pure

Din 2017 L'Eau d'Issey Pure va fi disponibil intr-o noua concentratie: L'Eau d'Issey Pure Apa de Toaleta. Acesta va avea un model similar de flacon si compozitia ramane aceeasi ca cea a apei de parfum, insa este o versiune mai usoara si mai fina datorita volumului mai redus al esentelor intrebuintate. Aceasta a fost noutatea majora prezentata de acest brand la Cannes TFWA. Deocamdata atat am aflat despre noul parfum si mai pot adauga ca urmeaza sa se lanseze dupa acelasi format si un parfum nou in linia L'Eau d'Issey Pour Homme. Mai multe stiri in curand...

bottle

L'Eau d'Issey Pure Apa de Toaleta

 

Note de varf: acord marin

Note de mijloc: floare de portocal, trandafir de Damasc, iasomie si crin

Note de baza: ambergris, cashmeran

 

L'Eau d'Issey Pure Apa de Toaleta va fi disponibil din aprilie 2017 la 50 si 90 ml.

Miguel Matos este un jurnalist portughez obsedat de parfumuri. Ii place sa abordeze parfumurile din postura de curator investigandu-le ca piese de arta contemporana. Este directorul propriei reviste culturale Umbigo si a fost in trecut si critic de arta. Colectioneaza parufmuri vintage organizand periodic workshopuri parfumate cu tema Vintage Perfume Sniffing. E membru onorific al Asociatiei Colectionarilor de Flacoane Vintage. Scrie despre produse de ingrijire pe Beautyalmanac.com. Miguel este scriitor, tranducator si editor pe Fragrantica.com.br.

 

Traducere: Rose_selavieinapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :