Parfumuri noi NIKOS Sculpture Homme God`s Night

NIKOS Sculpture Homme God`s Night

11/26/16 10:20:45

de: Sandra Raicevic Petrovic

Sculpture Homme

Daca ar fi un parfum care sa imi declanseze amintiri si momente frumoase din tinerete, atunci acela pentru mine e Sculpture by Nikos. Are un miros suav neobisnuit si mi l-am recumparat mereu pentru ca imi placea amestecul lui suculent dulce si rasinos, dar si pentru sticla lui frumoasa in forma de vela, simpla si memorabila. A fost o bijuterie a anilir `90, apreciat fiind si datorita pretului sau accesibil. Nikos Sculpture Pour Homme devenise un excelent companion al editiei de dama Sculpture.

Sculpture pour Homme

Brandul Nikos explica alegerea sursei de inspiratie astfel: "In spatele unei legende sta mereu un barbat misterios si  puternic. Mitologia greaca reprezinta o inepuizabila sursa de inspiratie pentru casa Nikos, parfumurile noastre devenind un omagiu adus fortei corpului si perfectiunii."

Man on a beach

Noul parfum Nikos Sculpture God's Night se bazeaza pe un contrast de note fierbinti si inghetate, simbolizand focul si gheata, cele doua elemente controlate de zei. Aceasta versiune a originalului prezinta barbatul ca pe un pasionat invingator, un barbat ce viseaza sa modeleze lumea dupa propriile sale idei…
 

Man on a beach

21 de ani mai tarziu, Nikos alege o noua grupa olfactiva lansand NIKOS SCULPTURE HOMME GOD'S NIGHT, un parfum care va fi comparat de noi, nostalgicii, cu preabinecunoscuta editie princeps. Flaconul ramana neschimbat, dar culoarea sa este aurie.

Pe pagina oficiala brandul Nikos noul parfum este descris ca extrem de erotic, oriental si condimentat. Compozitia se deschide cu note de cardamon, mandarina si piper Sichuan, urmate de vetiver si smochina, iar baza seducatoare contine arome de mosc si vanilie.

NIKOS SCULPTURE GOD'S NIGHT
editie 2016

cardamom, piper Sichuan, mandarina
vetiver, smochina
mosc, vanilie

cardamom pepper musk

Sculpture Homme God's Night

Nikos Sculpture God's Night poate fi achizitionat la 30, 50 sau 100 ml Apa de Toaleta la preturile urmatoare: 19,95 EUR pentru 30ml EDT, 29,95 EUR pentru 50ml EDT si 60 EUR sticla de 100ml EDT. Cutia de ambalaj este neagra cu litere aurii.  

 

Sandra Raicevic Petrovic


Autor:
Sandra Raičević Petrović


Editor sef Fragrantica, scriitoare si designer

[email protected]

 

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :