Parfumuri noi Roger & Gallet Gingembre Rouge Intense

Roger & Gallet Gingembre Rouge Intense

11/25/16 11:38:54

de: Sandra Raicevic Petrovic

Gingembre Rouge Intense

Inspirata de mirosul intens citric-condimentat al ghimbirului, casa  Roger & Gallet a lansat in 2003 parfumul Eau de Gingembre in colaborare cu parfumierul Jacques Cavallier. Aceasta editie unisex a avut mult succes datorita compozitiei sale foarte placute si relaxante, iar acum va aparea o varianta tot pe baza de ghimbir dar cu un adaos exotic si suculent.

Urmatoarea compozitie condimentat-acrisoara dedicata ghimbirului Gingembre Rouge a aparut in 2014, fiind creatia a doi parfumieri renumiti, Alberto Morillas si Amandine Clerc-Marie. Acestia i-au dat o tenta suculenta, fructata, rosie si luminoasa. Pe vechea structura din care fac parte notele de iasomie si tente moscat-lemnoase au fost adaugate accente de mandarina, lici si rodie.

Gingembre Rouge Intense

Ultima editie prezentata in 2016 este Gingembre Rouge Intense si a fost lucrata din nou de parfumierii Alberto Morillas si Amandine Clerc-Marie. De aceasta data parfumul este accentuat de floarea de ghimbir si nota pudrata si senzuala de radacina de stanjenel. Compozitia este inspirata de exoticul si coloratul Zanzibar.

gingembre rouge intense

In partea de varf mirosul sau este aromatic si condimentat gratie notei de piper roz,  dupa care urmeaza cele de radacina de stanjenel si floare de ghimbir. Baza ofera arome de cedru, balsam tolu, paciuli si accente gurmande discrete. Parfumul este descrisa ca “memorabil, vesel si seducator”, fiind caracterizat de nuantele balsamice intense si calde.  

woman with flowers

ROGER & GALLET
GINGEMBRE ROUGE INTENSE APA DE PARFUM


editie 2016

parfumieri: Alberto Morillas, Amandine Clerc-Marie

mirodenii, piper roz
radacina de stanjenel, floare de ghimbir
cedru, tolu, paciuli

Gingembre Rouge Intense set

GINGEMBRE ROUGE INTENSE va fi disponibil la 50 ml Apa de Parfum si in set cu un gel de dus si un lapte de corp, ambele la 50 ml.

Sandra Raicevic Petrovic


Autor:
Sandra Raičević Petrović


Editor sef Fragrantica scriitoare si designer

[email protected]

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :