Parfumuri noi Aerin Rose de Grasse d’Or

Aerin Rose de Grasse d’Or

11/09/16 23:46:50

de: Elena Knezhevich


Aerin Lauder anunta lansarea parfumului Aerin Rose de Grasse d’Or, ca succesor de lux a editiei Rose de Grasse, parfum care a deschis seria exclusivista Premier Collection in 2015. Noul Rose de Grasse d’Or va urma in linii mari acelasi traseu ca  Grasse rose, insa este un parfum complet diferit, ne asigura compania Estee Lauder.
 


Din cele aflate pana acum despre acest nou parfum, putem trage concluzia ca va avea o tenta orientala, considerand notele de oud si piele din baza. Conform revistei Allure, parfumul va costa 950$ si va fi vandut in exclusivitate la Saks Fifth Avenue, New York. Revista isi sfatuieste cititorii sa inceapa asadar sa faca economii daca isi doresc acest flacon de lux (chiar daca notele compozitiei nu par atragatoare). Va fi pus in vanzare ca editie limitata in perioada inuie-iulie 2017.
 


Trandafir bulgaresc, cedru, paciuli, oud, piele, mosc
 


Rose de Grasse d’Or "turnat in aur" este prima oferta de parfum de super lux venita de la casa Aerin, cu toate ca si precedentul Rose de Grasse avea deja un pret mai mare fata de restul editiilor din aceasta colectie (195$ vs 115$).

Aerin Lauder a creat propriul sau brand de cosmetice si parfumuri cu numele ei si sub patronajul companiei Estee Lauder in 2012. Parfumurile Aerin au o tematica floral-clasica si un design atractiv. Majoritatea editiilor sunt acompaniate de produse de ingrijire si o versiune de parfum de calatorie in flacon mini cu bila.
 

Sursa: Estee Lauder, Allure

 

Elena Knezhevich a fondat Fragarntica in 2007 impreuna cu Zoran Knezevic in 2007. De atunci Elena se ocupa de desin si continut ca editor sef.

Elena este nascuta in Rusia si a studiat Limbi si Literaturi Slave la Moscova. A locuit in Sarajevo si Belgrade, unde s-a nascut siteul Fragarntica. Acum traieste in California.

"Am avut un stil de viata nomad, am schimbat multe case, orase si tari, iar acum am aceasta insula pe internet pe care o pot accesa de oriunde din lume si ma simt ca acasa."

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :