Parfumuri noi Bottega Veneta Pour Homme Parfum

Bottega Veneta Pour Homme Parfum

12/11/16 00:31:25

de: Sanja Pekic

In colaborare cu Coty Prestige, casa italiana de bunuri de lux Bottega Veneta a dezvoltat o linie de parfumuri inspirata de accesoriile din piele. Primul parfum pentru barbati Bottega Veneta Pour Homme a fost lansat in 2013, dupa el urmand editiile  Bottega Veneta Pour Homme Extreme in 2015 si Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique in 2016. La inceputul anului 2017 colectia se va imbogati cu noul parfum Bottega Veneta Pour Homme Parfum in concentratie de Apa de Parfum.

Bottega Veneta Pour Homme Collection

Bottega Veneta Pour Homme Parfum este o interpretare curajoasa si intensa a originalului. "Ne aflam din nou in Dolomiti, peisajul unde personajul principal al povestii face cateva ore o drumetie in aerul montan rece si curat. La intoarcere el se va intinde pe pernele din piele lasand pe ele mirosul sau proaspat de ace de brad. Amestecul notelor de piele si cedru formeaza o aroma puternica, senzuala si sofisticata, indicand ca parfumul original a evoluat intr-o directie mult mai intensa si de lunga durata."

ad campaign

Compozitia semnata de parfumierii Daniela (Roche) Andrier si Antoine Maisondieu ofera un amestec de esente rafinate si de buna calitate. Parfumul debuteaza in ton lemnos-condimentat cu note de ace de brad si cardamon, urmand ca in partea de mijloc sa dezvolte accente de piper rosu si rasina de cedru. In baza parfumul contine un acord senzual de piele infuzat cu boabe de tonka si laudanum.

Bottega veneta Pour Homme Parfum

Note de varf: ace de brad, cardamom
Note de mijloc: piper rosu, balsam de cedru
Note de baza: piele, tonka, laudanum

Parfumul este prezentat intr-o campania publicitara realizata de fotograful Axel Lindahl, cu Zak Steiner ca model. Designul acestei noi editii mentine forma tipica a sticlelor din colectie, insa de aceasta data flaconul este negru opac cu detalii aurii. Va fi disponibil la 50 si 90 ml Apa de Parfum.

via

Sanja Pekić

Sanja s-a alaturat echipei Fragarntica in 2009. Scrie stiri si se ocupa de designul unor articole de stiri.

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :