Parfumuri noi David Beckham Made of Instinct

David Beckham Made of Instinct

12/02/16 07:44:01

de: Sanja Pekic

La doisprezece ani de la lansarea parfumului Instinct, David Beckham prezinta Made of Instinct. Noul parfum cu arome vibrante si dinamica va aparea pe piata la inceputul anului 2017. Compozitia sa a fost semnata de parfumiera Elise Benat de la Firmenich.

ad

“Intotdeauna i-am admirat pe cei care persevereaza pana reusesc. Cu aceast gand drept sursa de inspiratie am creat noul parfum Made of Instinct. Speram sa va placa.” - David Beckham.

box

Made of Instinct este un parfum aromatic cu accente fructate si lemnoase, dominat de un acord de rasina de brad care evoca rezistenta si perseverenta. Amestecul sau se deschide cu esente proaspete de grapefruit, fenicul si fructul stea carambol, urmand apoi un melanj cu caracter vivace si masculin de frunza de violeta, salvie si piper roz, iar baza contine molecula Cashmere, rasina de brad si lichen.

Note de varf: grapefruit, fenicul, fructul stea
Note de mijloc: frunza de violeta, salvie, piper roz
Note de baza: cashmere, rasina de brad, lichen

ad2

Flaconul parfumului Made of Instinct este albastru electric cu capac de culoare argintie. Disponibil la 50 ml Apa de Toaleta de Toilette si ca deodorant la 75 ml.

via
 

Sanja Pekić

Sanja s-a alaturat echipei Fragarntica in 2009. Scrie stiri si se ocupa de designul unor articole de stiri.

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :