Parfumeria de nisa ETRO ManRose

ETRO ManRose

01/04/17 04:35:01

de: Sandra Raicevic Petrovic

 


ETRO ne intriga cu anuntul lansarii noului parfum MANROSE, atat datorita numelui acestuia cat si prin compozitia sa ce sugereaza un amestec de aspecte feminine si masculine. ManRose este un trandafir pentru barbati, un parfum magulitor, si cosmopolit. Trandafirul considerat definitia blandetii, intruchipeaza aici sinteza perfecta a femeii si barbatului si conexiunea incasabila a celor doi. Parfumul este plin de straturi ce dezvaluie incet intreaga putere a trandafirului turcesc.

"Trandafirul - floare mistica incarcata de simbolism - nu trebuie interpretat ca epitom al feminitatii. Grecii din antichitate ii impodobeau pe urmasii lui Dionisos cu ghirlande de trandafiri, floarea fiind considerata un simbol al frumusetii si perfectiunii universale care se perpetueaza la infinit." - comunicat de presa oferit de casa ETRO.

Notele de varf de piper Sichuan si cardamon confera o fateta condimentata bergamotei calabreze mixata cu rasina elemi. Pe masura ce se dezvolta parfumul infloreste nota de trandafir turcesc sustinuta de geranium si tamaie, iar baza este compusa din paciuli, vetiver, mosc, ambra, piele si lemn pretios.

ETRO MANROSE

ETRO MANROSE

editie 2017

bergamota din Calabria, elemi, piper Sichuan, cardamon
trandafir turcesc, geranium, tamaie
paciuli, vetiver, mosc, ambra, piele, lemn pretios

 


Etro ManRose este disponibil din luna martie 2017 la 100 ml Apa de parfum. Pret: 130 euro. -via

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Autor:
Sandra Raičević Petrović


Editor sef, scriitoare si designer Fragrantica 

[email protected]

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumeria de nisa inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :