Parfumuri noi Elie Saab NUIT NOOR

Elie Saab NUIT NOOR

11/16/16 06:59:38 (2 comentarii)

de: Sandra Raicevic Petrovic


Poti recunoaste usor colectia Elie Sabb de parfumuri lansata in 2012 dupa aspectul elegant al flacoanelor cu linii clare prin care patrunde lumina creand efecte deosebite. Primul parfum a fost pretioasa editie florala Le Parfum (creat de parfumierul Francis Kurkdjian) care incanta simturile prin intermediul unui melanj de flori albe (iasomie si floare de portocal) peste care se scurge miere, ca mai apoi sa fie completat de adieri de trandafir si paciuli. Brandul libanez de moda Elie Saab s-a lansat asadar si in lumea parfumurilor cu acest minunat parfum care continua sa straluceasca, adaugand pe parcursul celor patru ani inca sapte noi variante ale compozitiei princeps.

elie saab nuit noor

Intre timp insa, Elie Saab a creat si doua colectii de lux, La Collection des Essences si La Collection des Cuirs. In 2016 a fost lansata colectia de parfumuri La Collection des Cuirs, precum si cele doua editii Essence No.8 Santal  si Essence No.9 Tuberose in colectia La Collection des Essences.

In contrast cu parfumul floral clasic Elie Saab Le Parfum, noul parfum ELIE SAAB NUIT NOOR lansat in luna noiembrie 2016 are un caracter oriental creand astfel o punte simbolica spre Orientul Mijlociu. Tema compozitiei este nocturn-urbana, despre contrastele magicului Beirut si ceea ce se intampla cand noaptea se asterne peste oras.

"NUIT NOOR este parfumul contrastului dintre intuneric si lumina - NOOR inseamna in limba araba putere si senzualitate, rotunjime si bogatie.

O aroma scanteietoare de flori imbratiseaza intunericul, la fel cum sclipesc luminile orasului pe cerul noptii. Un parfum ca o calatorie prin Beirut, leaganul casei couture Elie Saab..."

elie saab nuit noor

Parfumierul FRANCIS KURKDJIAN a interpretat acest contrast de intuneric si lumina prin acorduri orientale complementare de trandafir si note lemnoase. Contrastul celor doua este intensificat de substraturile compozitiei:

- buchetul floral indulcit cu miere si completat cu un trandafir catifelat si gingas constituie latura luminoasa a compozitiei

- o aura solara sustine esenta de ylang-ylang din Madagascar

- un melanj lemnos-condimentat patrunde compozitia intruchipand noaptea

- piperul negru contribuie cu accente vibrante decorand amestecul floral de ylang-ylang si trandafir

- tamaia si paciuliul indonezian alcatuiesc un amestec specific, conferind o impresie afumata bazei dense si catifelate.

Siajul intunecat de mirodenii, lemn si rasini fac ca acest parfum sa fie cu adevarat original si plin de nuante.

 

Flaconul noului parfum ELIE SAAB NUIT NOOR pastreaza forma primei editii Le Parfum, insa acum este negru lacuit si oferit in cutie de asemenea neagra. Accente aurii discrete decoreaza aceasta editie orientala. Va fi disponibil in Orientul Mijlociu la 90 ml Apa de Parfum.

 

Sandra Raicevic Petrovic


Autor:
Sandra Raičević Petrović


Editor sef, scriitoare si designer Fragrantica 

[email protected]

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

CC_Fairie
CC_Fairie

Si eu vreau sa il testez ...

Dec
27
2016
mariadid
mariadid

De ce disponibil doar in Orientul Mijlociu?????? :(

Nov
17
2016

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :