Parfumuri noi Martin Margiela lanseaza doua filtre pentru layering: Blur si Glow

Martin Margiela lanseaza doua filtre pentru layering: Blur si Glow

10/01/16 05:21:23

de: Bella van der Weerd

Maison Margiela fragrances

Maison Margiela ne propune o inovatie in domeniul parfumurilor: Maison Margiela Filters. Blur si Glow sunt doua editii inspirate de filtrele foto folosite acum atat de des pe retelele sociale. Ambele fac parte din gama Replica.

Glow si Blur au o textura de ulei uscat si se aplica prin suprapunere cu orice parfum din colectia Replica - desigur le poti mixa si cu alte parfumuri—spre a obtine un miros individual, calibrat pe propriile dorinte. 

Glow

Glow este un filtru usor si proaspat, simbol pentru "vibratia razelor unei dupa amiezi insorite." Ofera note intense de neroli, floare de grapefruit si absolut de trandafir.

Blur

Blur creaza un efect incetosat, netezind parfumul ales. Uleiul ofera note curate de aldehide, iasomie si mosc, cu un miros de o rara delicatete.
Ambele uleiuri Replica Filters se aplica direct pe corp dupa dus si in par dupa care te dai peste acest filtru cu unul din cele 10 parfumuri din colectia Replica (citeste mai multe despre aceasta gama aici).

Sticlele Replica sunt inspirate de flaconasele clasice de farmacie. Fiecare este decorata cu o eticheta din bumbac 100% printat cu cerneala de tipografie, amintind astfel de etichetele colectiilor de haine si accesorii ale acestui brand. Atomizorul cu forma neobisnuita si infasurat in sfoara completeaza alura originala a creatiilor acestei case.

Ambele s"Replica Filters" sunt disponibile sub forma de spray la 50 ml.

Pret: 55$/50€.

Sursa: Maison Margiela Instagram, Barneys.com

 

Bella van der Weerd a sudiat Comunicatii la Universitatea din Groningen, Olanda si s-a alaturat echipei Fragrantica din martie 2012. Este asistent in design, editor de articole, scriitoare si se administrator pentru varianta olandeza a siteului.

 

Traducere: Rose_selavie

 

MEHinapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :