Parfumuri noi Mercedes-Benz For Men Cologne

Mercedes-Benz For Men Cologne

10/13/16 03:54:43

de: Miguel Matos

 

Calatoria marcii Mercedes-Benz prin lumea parfumurilor e departe de a se incheia. Oferind o paleta variata de arome barbatesti, casa ne propune acum un parfum proaspat plin de nuante limpezi. Mercedes-Benz For Men Cologne este noul parfum de barbati disponibil in restul lumii din luna decembrie, 2016. Acest parfum face parte din noutatile lansate la editia din acest an a targului TFWA organizat la Cannes.

Mercedes-Benz For Men Cologne  reiventeaza spiritul unei colonii traditionale prin amestecul unor note moderne elegante si dinamice. Maestrul parfumierOlivier Cresp a dezvoltta aceasta compozitie care poate fi privita ca ruda aproipata a parfumului Dior Homme Cologne. Olivier Cresp descrie conceptul noii creatii astfel: “Calm si linistitor, talpi goale pe nisip, o privire indreptata catre orizont. Intregul suflet al barbatului e ghidat de dorintele sale. El se exprima direct, cu putere amestecata cu delicatete.”

Un parfum simplu, traditional si nepretentios ce confera prospetieme si energie celui care il alege. Avand un caracter versatil si universal, devine ideal ca parfum de zi, pentru birou sau o duminica relaxata. Flaconul e frumos, cu o culoare verde acvatica si detalii albe si argintii pe capac. Forma sticlei este la fel ca cea a predecesoarelor sale.

 

Mercedes-Benz For Men Cologne

Note de varf: Grapefruit, Mandarina, Portocala braziliana, Piper roz

Note de mijloc: Ghimbir, Verbina, Note Proaspete

Note de baza: Lemn, Vetiver, Mosc

Mercedes-Benz For Men Cologne este disponibil la 40, 75 si 120 ml in flacon spray in concentratie de Apa de Toaleta.

Miguel Matos este un jurnalist portughez obsedat de parfumuri. Se considera un curator de parfumuri, investigand parfumurile ca pe o arta contemporana. Este directorul unei reviste culturale, Umbigo si scrie diverse texte pentru muzee si galerii. Colectioneaza parfumuri vintage si organizeaza regulat workshopuri  cu titlul Vintage Perfume Sniffing. Este membru onorific al Asociatiei Internationale a Colectionarilor de Flacoane de Parfum. El scrie de asemenea articole despre produse de frumusete si ingrijire pe Beautyalmanac.com si este editor, scriitor si traducator pe Fragrantica si editor al versiunii Fragrantica.com.br

Traducere: Rose_selavieinapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :