Parfumeria de nisa Montale Aoud Jasmine

Montale Aoud Jasmine

12/25/16 06:38:40

de: Sandra Raicevic Petrovic

montale aoud jasmine

Dupa editiile exotice Aoud Lagoon si Tropical Wood, casa Montale Paris se concentreaza acum pe un amestec de flori si oud. Aoud Jasmine uneste tonuri florale si fructate pe care le inveleste in caldura notei de mosc, ceea ce accentueaza nota principala a compozitiei, de iasomie indiana. Spre deosebire de parfumul Jasmine Full care e dedicat in buna parte numai iasomiei (din structura sa mai mai fac parte note de neroli si caprifoi) mirosind foarte natural a iasomie pura, noul parfum subliniaza subtonurile orientale ale acestei flori.

Montale Aoud Jasmine se deschide cu un amestec fructat suculent de mandarina, mar si para, apoi se contureaza notele iasomie indiana, trandafir si oud din Nepal, iar in baza totul este subliniat de caldura si aroma intensa a notelor de ambra si mosc. 

MONTALE AOUD JASMINE


MONTALE AOUD JASMINE

editie 2016

mandarina, mar, para
iasomie indiana, trandafir, oud din Nepal
ambra, mosc

Montale Aoud Jasmine este disponibil in exclusivitate in parfumeria Montale din Paris, cat si pe pagina oficiala montaleparfums.com la 100 ml Apa de Parfum. Pret: 115 Euro.

MONTALE CANDLES

Pe langa acest nou parfum, Montale a creat pentru prima data lumarari parfumate. Acestea pot fi achizitionate la pretul de 55 euro (varianta fara capac) sau 65 euro (varianta cu capac) si au aceleasi note parfumate ca editiile cele mai populare ale acestei case: Black AoudAoud Night, Aoud AmbreRose Elixir, Intense CaféChocolate Greedy!

 

Sandra Raicevic Petrovic


Autor:
Sandra Raičević Petrović


Editor sef, scriitoare si designer Fragrantica 

[email protected]

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumeria de nisa inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :