Parfumuri pentru incaperi

Christmas Offerings from DiptyqueChristmas Offerings from Diptyque

Parfumuri pentru incaperi 11/15/12 03:43

Perioada Sarbatorilor de iarna bate la usa. Se apropie noptile lungi cand lumina lumanarilor da o atmosfera calda si placuta locuintelor noastre, cu atat mai mult cand aceste lumanari sunt minunat parfumate. Si nimeni nu intrece casa Diptyque cand vine vorba despre lumanari parfumate!  Conform traditiei acestei case franceze, in fiecare an de Craciun se lanseaza lumanari in editii limitate, utilizand esente si arome in acord cu sezonul Sarbatorilor de iarna, aceste ... (mai mult)

Trei lumanari de Craciun de la Dyptique.

Noile parfumuri pentru incaperi de la Hervé Gambs ParisNoile parfumuri pentru incaperi de la Hervé Gambs Paris

Parfumuri pentru incaperi 04/17/12 11:04

  04/17/12 09:07:27   La targul international Global Art of Perfumery and Cosmetics Innovations din Düsseldorf, Hervé Gambs Paris a prezentat o noua linie ce consta din cinci parfumuri de incaperi. Herbe intense este o aroma revitalizanta, naturala, verde, aducand aminte de puritate si de pajisti. Essence de figuier este un amestec de arome naturale de smochine dulci cu seva laptoasa a smochinilor.  ... (mai mult)

La targul international Global Art of Perfumery and Cosmetics Innovations din Düsseldorf, Hervé Gambs Paris a prezentat o noua linie

Marci si parfumuripopulare :