Parfumeria de nisa Shay & Blue Dandelion Fig

Shay & Blue Dandelion Fig

12/17/16 06:21:46

de: Dr. Marlen Elliot Harrison

Noul parfum de la Shay & Blue's se numeste Dandelion Fig si va fi lansat in martie 2017. Creat de Dom De Vetta (a lucrat in trecut la Chanel si Jo Malone) si talentata Julie Massé (in poza jos), parfumul este descris oficial ca "Neobisnuit, unisex, eclectic. Straturi fine de smochina si frunze de papadie sunt suprapuse cu iarba de lamaie, zeama de rosii si ienupar."

Julie Massé and Dom De Vetta

Dandelion Fig

DANDELION FIG, 2017

NOTE DE VARF

Frunzele de papadie deschid parfumul intr-o nota verde proaspata, in vreme ce iarba de lamaie ii confera o atingere calda.

NOTE DE MIJLOC

Rosiile vin sa sublinieze latura verde a deschiderii, iar ienuparul echilibreaza structura cu mirosul sau energizant.

NOTE DE BAZA

Smochina apare si in baza, cu o tenta pamantie naturala jucand rolul de ancora a intregii compozitii.

Shay & Blue, unul din cele mai noi branduri englezesti de nisa, a fost fondat in 2012 devenind rapid un nume cunoscut datorita creatiilor lor inspirate precum Salt Caramel, Blueberry Musk si Watermelons. Compozitiile de la Shay & Blue sunt meticulos construite din ingrediente naturale macerate timp de trei luni in Grasse, Franta, apoi imbuteliate in Londra.

Dandlelions

Dandelion Fig se deschide cu o nota aerisita de frunze subliniata de o prospetime citrica. Imediat ma simt transportat pe un deal in plin soare si arome verzi revigorante.  Latura verde luminoasa a ienuparului si frunza de rosie se remarca apoi clar. Intr-adevar smochina pare nota dominanta a intregului amestec, insa nu intr-un mod direct. Acesta este probabil cel mai putin "ostentativ" parufm cu smochina din cate stiu (il compar cu L'Artisan Premier Figuier). Ii admir calitatile subtile, e ca o soapta. Pe piele Dandelion Fig se comporta ca o apa de colonie usoara cu siaj mic, fiind un parfum de piele, discret.

Figs

Dandelion Fig va fi disponibil la 55£ 100 ml EDP spray si la 30 ml EDP flacon de voiaj. Detalii pe pagina oficiala  www.shayandblue.com.

 

Image of the author

Dr. Marlen Elliot Harrison

Managing Editor & Columnist

Dr. Marlen Elliot Harrison a publicat articole despre parfumuri in diverse reviste internationale precum PlayboyMen’s JournalMen’s Health si the New York Times. Marlen contribuie de asemenea cu articole pe BeautyAlmanac.com si lucreaza ca profesor si supraveghetor in programe MA si  TESOL, Educatie si Literatura. Mai multe despre Marlen puteti gasi pe pagina sa oficiala www.MarlenHarrison.com.

Traducere: Rose_selavieinapoi Parfumeria de nisa inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :