Parfumuri noi TFWA Cannes 2016: Kiss by Rihanna

TFWA Cannes 2016: Kiss by Rihanna

10/12/16 00:06:50

de: Sanja Pekic


Kiss by Rihanna va fi disponibil de la inceputul anului 2017 si reprezinta o continuare a colectiei RiRi by Rihanna inceputa in 2015 si din care face parte si parfumul Crush by Rihanna din 2016. Kiss are flaconul albastru deschis si capacul auriu, pastrand forma predecesoarelor sale.

Kiss by Rihanna
 

Riri este considerat parfumul de baza al seriei, cu arome dulci si bahice de rom, nota carnoasa de fructul pasiunii si rasini calde. Crush pe de alta parte inlocuieste notele dulci cu un ton cremos floral de ylang-ylang spre a reda latura provocatoare si increderea de sine a Rihannei. Noul Kiss dezvaluie latura sofisticata a cantaretei oferind arome de flori albe si prune gurmande.

Parfumul care promite sa ne incante simturile este un floral-ab elegant ce imbina acorduri jucause de pruna zemoasa, frezie si bujor asiatic, acestea intruchipand spiritul si feminitatea Rihannei.

 

ad

Kiss by Rihanna
2017
Note: pruna, frezie, bujor asiatic


Flaconul este foarte masiv din sticla si decorat cu capac auriu. Disponibil la 30 si 100 ml Apa de Parfum si la 6 ml mini parfum cu bila.

Sanja Pekić

Sanja s-a alaturat echipei naostre in 2009. Scrie stiri si se ocupa de designul unor articole de stiri.

 

Traducere: Rose_selavie

 inapoi Parfumuri noi inainte


Advertisement

Adauga recenzia ta

Fii membru al acestei comunitati online si vei putea adauga recenziile tale

Advertisement

Marci si parfumuripopulare :